بیمه ما |فرا بیمه ما|بیمه عمر ما|بهترین بیمه عمر

طرح های جدید و ویژه بیمه ما

تضمین شرکت های بیمه چیست؟

تضمین شرکت های بیمه
4 1 رای
امتیازدهی به مقاله
  • تضمین شرکت های بیمه

    شرایط تضمین شرکت های بیمه در زمان بروز حادثه در کشور و یا ورشکستگی آنها

    اکثر مردم به دلیل احتمال ورشکستگی شرکت بیمه، عوض شدن رژِیم در کشور، شرایط اضطراری مانند سیل و زلزله و …. به شرکت های بیمه اعتماد نمیکنند و پس انداز خود را در این شرکت های سرمایه گذرای نمیکنند در صورتی که شرکت های بیمه تنها نیستند و همه آنها زیر نظر بیمه مرکزی و شرکت های بیمه دیگر که اتکایی هستند قرار دارند و نیاز به هیچ گونه نگرانی نسبت به از دادن سرمایه خود نباید داشته باشید.

    همانطور که در سال های جنگ و سال های انقلاب افرادی بازنشسته شدند و حقوق بازنشستگی آنها همچنان از طریق بیمه تامین اجتماعی و دیگر بیمه ها پرداخت میشد زیرا این بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی بوده و بیمه مرکزی در تمام شرایط سیاسی و حوادث کشور در کنار بازنشستگان و بیمه گذاران باقی می ماند.

    همانطور که میدانید زلزله و یا حوادث طبیعی دیگر تنها در یک یا دو شهر اتفاق می افتد و دیگر شهر ها سالم میمانند، و همچنین میدانید که شرکت های بیمه در شهر های گوناگون شعبه و نمایندگی دارند؛ پس در صورت بروز اتفاق در یک شهر این شرکت ها توانایی مالی و خدماتی خود را از دست نمیدهند. و نکته مهمی که در بالا به آن اشاره کردیم این است که تمامی شرکت های بیمه زیر نظر بیمه مرکزی قرار دارند و هرگونه ثبت و تغییری در بیمه های خصوصی و دولتی با کسب مجوز از بیمه مرکزی امکان پذیر است.

    در صنعت بیمه مانند تمامی صنایع دیگر امکان ورشکستگی وجود دارد، به همین خاطر یکی از نگرانی ها و دلواپسی بیمه گذاران منحل شدن شرکت بیمه و از بین رفتن سرمایه ها و اندوخته ها مخصوصا در قسمت بیمه عمر و سرمایه گذاری است. اما در صنعت بیمه قوانین و شرایطی برای حمایت از حقوق بیمه ‌گذاران و بیمه ‌شدگان در نظر گرفته شده تا در شرایط بحران، تضمینی برای آن‌ها وجود داشته باشد. این حق و حقوق بیمه گذاران در چندین ماده و بند و تبصره آورده شده که در ادامه آنها را برای شما توضیح میدهیم:

    تضمین شرکت های بیمه
    تضمین شرکت های بیمه| تضمین شرکت در ورشکستگی| ضمانت شرکت بیمه در ورشکستگی|

    ماده 44 قانون بیمه مرکزی:

    در صورت لغو دائمی پروانه یک شرکت بیمه (در یک یا چند رشته)، بیمه مرکزی کلیه سوابق و اسناد مربوط به حقوق و تعهدات آن شرکت را به بیمه ایران منتقل خواهد کرد.

    ماده 53 قانون بیمه مرکزی:

    در صورت ورشکستگی شرکت‌های بیمه، امور مربوط به تسویه آن‌ها توسط دادگاه و یا اداره تسویه امور ورشکستگى انجام‌ می‌شود و بیمه مرکزی مسئول پیگیری امور تسویه حساب آن شرکت خواهد بود.

     

    ماده 58 قانون بیمه مرکز:

    بر اساس این ماده قانونی، در صورت تضعیف مالی یک شرکت بیمه، با موافقت بیمه مرکزی و تصویب شوراى عالى بیمه، یک یا چند شرکت‌ می‌توانند در یک شرکت بیمه دیگر ادغام شوند.

    ماده 60 قانون بیمه مرکزی:

    یک تضمین مطمئن برای مطالبات بیمه‌گذاران و بیمه ‌شدگان، اموال شرکت‌های بیمه است. در صورت ورشکستگی شرکت‌های بیمه، اولویت تسویه بدهی‌ها با بیمه‏‌ گذاران و بیمه ‏‌شدگان‌ می‌ باشد و همچنین از بین رشته‌های بیمه ‌ای، بیمه ‌گذاران بیمه عمر در اولویت هستند.

    در واقع شرکت ورشکسته، قبل از تسویه هرگونه بدهی، حتی بدهی به دولت یا بدهی به بانک‌ ها یا بدهی به کسانی که از آن شرکت چک یا سفته یا هرگونه اوراق بدهی آور دیگری دارند، باید بدهی خود به بیمه ‌گذاران را پرداخت کند. همچنین بهتر است بدانیم که شرکت‌های بیمه نمی ‌توانند بدون موافقت بیمه مرکزی اموال خود را به معامله بگذارند یا به شخص دیگری واگذار کنند. دفاتر اسناد رسمى هم موظفند زمان انجام اين معاملات موافقت نامه بيمه مركزى ايران را مطالبه و مفاد آن را در سند منعكس كنند.

     

    ماده 62 قانون بیمه مرکزی:

    بر اساس قانون همه شرکت‌های بیمه وظیفه دارند ترازنامه‏ و حساب‏‌هاى سود و زیان خود را به بیمه مرکزی ارائه دهند. این گزارش‌ های مالی باید طبق نمونه ‌ای که از طرف بیمه مرکزى تهیه و به تصویب شوراى عالى بیمه‌ می ‌رسد، تنظیم شود. همچنین طبق ماده 63 شرکت‌های بیمه باید ترازنامه خود را در روزنامه رسمى کشور و یکى از روزنامه‏‌هاى کثیرالانتشار تهران چاپ کنند. این موضوع‌ می‌تواند نشان دهنده شفافیت مالی شرکت‌های بیمه باشد.

    ماده 71 قانون بیمه مرکزی:

    بر اساس ماده ۷۱ قانون بیمه مرکزی، همه شرکت‌های بیمه فعال در ایران باید درصدی از معاملات خود در رشته‌های مختلف بیمه را نزد بیمه مرکزی، بیمه اتکایی کنند. این ماده قانونی به این معنی است که درصدی از حق بیمه‌های عمر که شرکت بیمه از بیمه گذاران دریافت‌ می‌کند،

    مستقیما به حساب بیمه مرکزی واریز‌ می ‌شود. در برابر این درصدها، بیمه مرکزی موظف است برای شرکت‌های بیمه به صورت اتکایی عمل کرده و بخش مشخصی از ضرر و زیان را  برای جلوگیری از ورشکستگی آن‌ها جبران کند. اینکه یک بیمه اتکایی باشد نشانه خیلی مهمی برای اعتماد در سرمایه گذاری در این بیمه است. در سال 1399 یکی از بیمه هایی که اتکایی بود شرکت بیمه ما بود البته این بیمه در این سال رکورد فروش و رکورد سودهای مشارکت در منافع  را در بین دیگر شرکت های بیمه را برای خود ثبت کرد.

    در سال 1400 با توجه به سوددهی و شرایط شرکت های بیمه و صدور بیمه نامه در بین تمامی شرکت های بیمه؛ بیمه ما بهترین انتخاب بوده و همچنین به دلیل سود بالای بیمه های عمر و سرمایه گذاری انتخاب خوبی برای سرمایه گذاری و پس انداز بوده است. برای اینکه از شرایط بیمه عمر و سرمایه گذاری و دیگر بیمه های مورد نظرتان میتوانید با شماره های موجود در این سایت با مشاوران بیمه ما تماس حاصل فرمایید تا شما را در خرید بهترین بیمه نامه ها یاری دهند.

     
    Protected By Copyscape

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    4 1 رای
    امتیازدهی به مقاله
    4 1 رای
    امتیازدهی به مقاله
    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    اشتراک گذاری :

    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x