بیمه ما |فرا بیمه ما|بیمه عمر ما|بهترین بیمه عمر

طرح های جدید و ویژه بیمه ما

مسئولیت دارندگان ونصاب آسانسور

انواع بیمه مسئولیت
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
  • بیمه مسئولیت مدنی نگه داری آسانسور

    بیمه آسانسور

    با توجه به این که تعمیر و نگه داری دوره ای آسانسورها از طرف صاحبان ساختمان ها چه تجاری و چه مسکونی انجام می شود و آسیب هایی در اثر وقوع حادثه هایی که بر اثر سهل انگاری در نگه داری آن ها سبب ورود صدمات جانی – جسمانی به افراد استفاده کنندگان از آسانسور وارد می شود .

    این نوع بیمه نامه مسئولیت غرامت فوت و نقص عضو اشخاص ثالث را در صورتی که حادثه ای بروز دهد جبران خواهد کرد.

    معرفی بیمه نامه

    این بیمه نامه مسئولیت حرفه ای، هرگونه خسارتی وارد شده به افراد ثالث در آسانسور را جبران می کند. همین طور اگر بیمه مسئولیت مدنی نگه داری آسانسور خسارات به عنوان مثال فوت، نقص عضو و هزینه های پزشکی را تحت حمایت این بیمه نامه قرار می دهد. تمامی صاحبان آسانسورها در ساختمان ها چه اداری و چه مسکونی به این نوع بیمه نامه مسئولیت حرفه ای احتیاج پیدا می کنند.

    اهداف بیمه نامه

    در حال حاضر آسانسورها در ساختمان های تجاری و مسکونی، جزء تشکیلات اصلی حساب می شوند. هر چند که تعمیر کردن آسانسور و نگه داری دوره ای اش از سوی صاحبان آنجام می شود ولی وقوع حادثه هایی که بر اثر سهل انگاری در نگه داری آسانسور سبب ورود صدمات جسمانی – جانی به استفاده کنندگان از آسانسور می شود. بیمه مسئولیت مدنی نگه داری آسانسور غرامت فوت و نقص عضو سرنشینان آسانسور را در صورت بروز هر گونه حادثه جبران می کند.

    مخاطبین بیمه نامه

    تمامی افرادی که دارای آسانسور در ملک خود هستند به این بیمه نامه مسئولیت حرفه ای احتیاج پیدا می کنند.

    خسارات تحت پوشش

    با توجه به شرایطی که در بیمه نامه مسئولیت حرفه ای نگه داری آسانسور ذکر شده است این امکان وجود دارد که خطری در محیط آسانسور رخ دهد و اگر در یکی از دسته بندی های زیر قرار داشته را تحت پوشش خود قرار می دهد :

    فوت – نقص عضو – هزینه پزشکی

    فسخ بیمه نامه

    این بیمه نامه مانند دیگر بیمه نامه های مسئولیت حرفه ای ممکن است که از سوی بیمه گر یا بیمه گزار قبل از انقضای مدت با اخطار قبلی و کتبی 20 روزه قرار داشته را می تواند به روش های زیر فسخ کرد :

    اگر که حق بیمه و حق بیمه اضاقی را در سر رسیدهای مشخص شده پرداخت نکرده

    اگر که در مورد تشدید خطر و موافقت نکردن شخص بیمه گزار درباره پرداخت کردن حق بیمه اضافی که مرتبط به آن خطر است

    اگر که بیمه گزار مخفی یا خلاف آن چیزی که بروز داده شده است به طور غیر عمد درباره وضعیت خطر و احراز این امر پیش از بروز حادثه

    بعد از هرگونه خسارتی که بیمه گر آن را جبران کرده است

    از سوی بیمه گزار : اگر که ریسک خطر کمتر از گذشته شده یا دیگر احتمال بروز حادثه وجود ندارد و بیمه گر به تخفیف حق بیمه رضایت ندهد.

    تبصره : اگر که بیمه گر بیمه نامه مربوطه را فسخ کند، حق بیمه مدنی ای که باقی مانده است به صورت روزشمار محاسبه می شود و به بیمه گزار برمی گردد، البته لازم به ذکر است که موارد استثنائی وجود دارد که در بخش قانون بیمه نوشته شده است و در صورت فسخ بیمه نامه از سوی بیمه گزار حق بیمه برگشتی طبق تعرفه های بیمه کوتاه مدت حساب خواهد شد.

    الزام قانونی

    در بیمه نامه مسئولیت حرفه ای نگه داری آسانسور هیچ گونه الزامات قانونی ای صورت نگرفته است و بیمه نامه بنابر اختیار شخص تهیه می شود.

    شرایط و تسهیلات

    سه روش است که شخص بیمه گزار می تواند حق بیمه خود را بپردازد که شامل موارد زیر می شود :

    1- واریز به بانک یا فیش بانکی

    2- اقساط : اگر قصد دارید که به صورت قسطی بپردازید، 30% الی 40% حق بیمه را باید به صورت نقدی بپردازید و بقیه را در طی قسط های 2 تا 3 ماهه پرداخت کنید، که به ازای هر قسطی که قرار است بپردازید چک در وجه آن بانک مربوطه به بیمه صادر شود.

    3- چک : چکی که قرار است بیمه گزار بنویسد باید در وجهی قرار داشته که شرکت بیمه به آن بانک ربط دارد.

    اگر که بیمه گزار حق بیمه خود را بخواهد که به صورت چک بپردازد، در ازای این که چک را تحویل می دهد، باید قبض رسید هم دریافت کند که ثابت شود که بیمه گزار چکی در قبال این موضوع پرداخته است.

    بیمه ما ارائه دهنده کلیه خدمات بیمه در ایران

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    0 0 رای ها
    امتیازدهی به مقاله
    0 0 رای ها
    امتیازدهی به مقاله
    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    اشتراک گذاری :

    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x